Načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović uputio svim mještanima apel da ne traže propusnice bez razloga – Izvještaj Stožera civilne zaštite Kloštar Podravski

ožu 26

Članovi civilne zaštite i volonteri s područja Općine Kloštar Podravski, obilazili su javne površine u svrhu civilne zaštite od COVID – 19 i ustanovili da sve trgovine imaju dezinfekcijska sredstva na ulazu u trgovinu te se pridržavaju ograničenja osoba u prostorijama, kao i da te iste osobe drže propisanu udaljenost.
Svi prodavači su opremljeni zaštitnim maskama odnosno rukavicama. Dodatno je kontaktirano 44 osoba dobi starije od 65 godina u vezi nabave namirnica i lijekova.
Obavili su 18 dostava namirnica na kućni prag od strane članova civilne zaštite i gerontodomaćica.
Svi zahtjevi za izdavanje propusnice obrađeni su, od kojih je odbijeno njih petnaest koji ne podliježu ODLUCI o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u općini Kloštar Podravski.
Kako stoji na stranicama Općine Kloštar Podravski, a u potpisu načelnika Siniše Pavlovića, Propusnica za trgovine izvan općine Kloštar Podravski – NE MOŽE! Računi za režijske troškove mogu se platiti u Pošti, a novac se može podići na bankomatima svih banaka BEZ NAKNADE. Za medicinske potrebe, propusnicu izdaje doktor obiteljske medicine.
Poljoprivrednici se mogu za izdavanje propusnica obratiti djelatniku Ministarstva poljoprivrede – za Koprivničko-križevačku županiju: tel. 048/712-491, e-mail: slavko.kopilovic@mps.hr
Propusnice OBAVEZNO zatražiti dan ranije na na mail: administracija.dubravka@klostarlodravski.hr.