Župan održao tradicionalni prijem za ravnatelje osnovnih i srednjih škola s područja županije

velj 13

U Obrtničkoj školi Koprivnica župan Darko Koren održao je tradicionalni prijem za ravnatelje osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije kako bi im zahvalio na dosadašnjoj suradnji. Prijemu su uz ravnatelje prisustvovali  i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek te pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec.
Župan je zahvalio ravnateljima na odazivu te istaknuo zadovoljstvo što je suradnja između škola i Županija svih ovih godina  konstruktivna i na zavidnoj razini.
„Obrazovanje je jedan od najvažnijih segmenata našeg društva u kojem i Županija ima veliku ulogu skrbeći u sadržaju i obuhvatu za cjelokupni obrazovni sustav u skladu s ovlastima i mogućnostima. Drago mi je čuti pozitivne odjeke s terena u pogledu vaših iskazanih ambicija za napredak, bilo da se radi o materijalnom ili edukativnom segmentu. -rekao je župan Koren te najavio planove u obrazovno sustavu za nadolazeće razdoblje.
U ime ravnatelja obratila se voditeljica Županijskog stručnog vijeća ravnatelja osnovnih škola i ravnateljica Osnovne škole Ivana Lackovića Croate Kalinovac Mirjana Bazijanec koja je  zahvalila Županiji i suradnicima na organizaciji prijema.
Nakon uvodnih govora uslijedio je domjenak na kojem su prezentirana znanja i vještine učenika kuhara, slastičara i konobara koji su pokazali što su sve uz svoje mentore naučili u sklopu nastavnog plana i programa.