Održana konferencija za medije uoči utakmice 3. kola EHF Kupa

sij 16

Održana je konferencija za medije uoči 3. kola EHF Kupa. Podravka Vegeta odlazi u Mađarsku gdje je čeka utakmica protiv branitelja naslova Siofóka. Utakmica je na rasporedu subotu, 18. siječnja, s početkom u 17 sati. Sudit će Anatoliy Novikov i Valeriy Rozhkov iz Ukrajne, a delegat je Leopold Kalin iz Slovenije.
Trener Zlatko Saračević je rekao na konfernciji:
Idemo u Siófok gdje nas očekuje jedna od najboljih ekipa u Europi. Nemaju dugu povijest niti priču, no radi se o ekipi koja ulaže mnogo.  Imaju deset stranih igračica i to vrhunske kvalitete. Andreja Kobetić, Katarina Ježić, Nerea Pena te još nekoliko strankinja koje su stasale u najjačim ligama u Europi. Očekuje nas teška utakmica, no naš cilj se zna. Želimo osvojiti osam bodova u EHF Kupu te ostvariti plasman dalje u četvrtfinale. Pred nama su još četiri utakmice da to postignemo.
Siófok i Podravka Vegeta trenutno imaju isti broj bodova u skupini B EHF Kupa, ali Mađarice imaju bolju gol razliku. Magura i Kopenhagen do sada nisu upisali niti jednu pobjedu. Uzvrat između Podravka Vegete i Siófoka na rasporedu je već sljedećeg vikenda u Koprivnici.