Održana izborna Skupština UDVDR RH ogranak Ferdinandovac

sij 14

UDVDR RH Ogranak Ferdinandovac održao je izbornu Skupštinu na kojoj je nakon izbora radnih tijela Skupštine te izvještaja verifikacijske komisije zaključeno da Skupština može donositi pravovaljane odluke.
Izvještaj o radu ogranka podnio je predsjednik ogranka Milan Jambrek koji se osvrnuo na sva obilježavanja u kojima je sudjelovao ogranak te je kritički istaknuo nedovoljan broj prisutnih u obilježavanju počasti za žrtve Vukovara i Škabrnje.
Nakon toga uslijedio je izvještaj blagajnika koji je napomenuo da su troškovi svedeni na minimum uz nastojanje da se uz što manji trošak odradi što više aktivnosti pa je saldo financijskih sredstava u blagajni zadovoljavajući.
Nakon davanja razrješnice tijelima i dužnosnicima ogranka za novog predsjednika ogranka ponovo je izabran jednoglasno Milan Jambrek, za tajnika Luka Gregar i za blagajnika Vjekoslav Grguljaš dok su članovi središnjeg odbora još Franjo Maletić i Slavko Tomašek.
U nadzorni odbor izabrani su Luka Kudumija, Krunoslav Šostar i Ivica Tomrlin, a u Sud časti izabrani su Vjekoslav Vuk, Mladen Horvat i Ivan Benko.
Nakon izlaganja plana rada za 2020. godinu uslijedilo je obraćanje gostiju iz susjednih ogranaka, predstavnika udruga te načelnika Općine Ferdinandovac Vjekoslava Maletića,
koji je istaknuo da će Općina i dalje sudjelovati u financiranju rada ogranka u skladu s proračunskim mogućnostima.
Nakon službenog dijela bio je organiziran prigodni domjenak uz druženje svih prisutnih.