U emisiji Pitali smo o nadolazećoj svečanosti “Podravina svojemu generalu”

stu 10

U emisiji Pitali smo u programu Podravskog radija gost je bio predsjednik udruge Peski art Đurđevac, Franjo Mihočka s kojim smo razgovarali o nadolazećoj, već tradicionalnoj svečanosti “Podravina svojemu generalu” koja će se održati u četvrtak 14. studenog 2019. u 18:00 sati u Društvenom domu “Mladen Markač”. Na samom početku emisije, Mihočka je podsjetio koji se datum obilježava;

-rekao je Mihočka te pojasnio što je predstojalo samoj svečanosti;

U kulturno-umjetničkom programu će nastupiti Marica Hasan, duet “Bemian” iz Peteranca, Zbor Matice umirovljenika Grada Đurđevca, Mala folklorna skupina KUD-a “Petar Preradović” iz Đurđevca, ŽVS “Katarene”, a u programu će biti priređena i izložba likovnih radova nastalih na likovnoj radionici “Peski-Art 2019.Đurđevac”.

Organizatori manifestacije su udruga “Peski-Art Đurđevac”, Mjesni odbor Peski-Đurđevac, Turistička zajednica Grada Đurđevca, Udruga žena Peski, Udruga Matice umirovljenika Grada Đurđevca, Udruga udomitelja za djecu “Osmijeh” Đurđevac i Etno kuće obitelji Karlovčan, a pokrovitelji Grad Đurđevac, Koprivničko-križevačka županija i Ministarstvo hrvatskih branitelja RH.