Organizacijski odbor potvrdio program i partnera 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

lis 10

U Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima održana je druga sjednica Organizacijskog odbora 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, kojom je predsjedao župan, ujedno i Predsjednik Organizacijskog odbora Darko Koren. Članovi Odbora raspravljali su o provedenim organizacijskim i financijskim aktivnostima vezanim za pripremu sajma, a potvrđen je i partner manifestacije pa će tako ove godine tu čast imati Zagrebačka županija. Na sjednici je potvrđen i program koji će tradicionalno biti vrlo sadržajan pa će tako uz razgledavanje štandova izlagača imati prilike posjetiti revije frizura i modne revije, a organizirat će se i nagradne igre te prezentacije obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola.
Ovogodišnji 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije će se održati od 8. do 10. studenog  2019. godine, a očekuje se nastup oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.
Uz župana Korena, sastanku su prisustvovali i županijski pročelnici, predstavnici PORA Razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević i predsjednik križevačkog Gradskog vijeća Marko Katanović, direktor Sajma i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, predstavnici županijske Turističke zajednice te ostali članovi Organizacijskog odbora.