Za uspješne rezultate na natjecanjima nagrađeno čak 110 učenika i mentora đurđevačkih osnovnih i srednjih škola

lip 12

U prostorijama utvrde Stari grad đurđevački su osnovnoškolci, učenici Strukovne škole Đurđevac i učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, zajedno sa mentorima zaslužnima za iznimna postignuća na županijskim i državnim natjecanjima, sudjelovali na prijemu kod gradonačelnika grada Đurđevca Hrvoja Jančija.
Gradonačelnik je pozdravio okupljene i čestitao im na postignutim rezultatima na natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima učenici i njihovi mentori na najbolji mogući način promoviraju naš grad i škole.

-Znam da su učenici i mentori tokom cijele godine uložili brojne sate i trud za pripremu za natjecanja, a ovaj prigodni poklon Grada samo je mala nagrada za sav vaš rad i ostvarene rezultate. Moram primijetiti da je svake godine sve više učenika koji ostvaraju odlične rezultate na županijskim, ali i državnim natjecanjima, a ove godine je nagrađeno ukupno 110 mentora i učenika. Ovim pripremama ste samo stekli još bolje radne navike koje će vam dobro doći u daljnjem školovanju i životu. Nadam se da ćete se po završetku svoga školovanja vratiti u svoj grad jer vi ste ti koji ćete otvarati nova radna mjesta, donositi nove ideje i biti nositelji razvoja našega kraja- rekao je gradonačelnik Janči.
Ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović pohvalio je ovu inicijativu Grada koja će još više potaknuti učenike i mentore da i dalje nastave raditi, te da nastave sudjelovati na natjecanjima u narednim godinama.
Nakon svečanog djela i prigodnog programa gradonačelnik Janči je učenicima i mentorima za postignuti uspjeh uručio i prigodne poklone. Čak 110 učenika i mentora nagrađeno je poklon bonovima vrijednosti oko 45 tisuća kuna.
Osim gradonačelnika, ravnatelja škola, učenika, učitelja i profesora na prijemu su sudjelovali i brojni roditelji učenika.