Klub poslovnih žena Alfa održao konferenciju o ženskom poduzetništvu na temu „Majčinstvo i/ili karijera“

svi 16

Povodom Svjetskog dana ženskog poduzetništva HGK Županijska komora Koprivnica u suradnji s Klubom poslovnih žena Alfa u prostorijama HGK ŽK Koprivnica organizirala je konferenciju o ženskom poduzetništvu kojoj su prisustvovali i župan Darko Koren sa suradnicima te zamjenica predsjednika Županijske skupštine Verica Rupčić. Konferencija je pozdravnim govorom otvorila izaslanica predsjednika ŽK Koprivnica Marina Pucara i članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina.
Na konferenciji je održano i predavanja HZZ-a o mjerama samozapošljavanja te predavanje trenerice Martine Trboglav Podvorac „Treba li sve biti savršeno“. Nakon predavana sudionici su sudjelovali u diskusiji na temelju primjera koje su prezentirale uspješne poslovne žene i poduzetnice.
Konferencija je ključni događaj za promociju ženskog poduzetništva u Koprivničko-križevačkoj županiji i svake godine okupi stotinjak poduzetnica, poslovnih žena i potencijalnih poduzetnica. Organizirana je u sklopu projekta Partnerstvo za sve 2,  a financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.