Aktivnosti iz općine Kloštar Podravski

tra. 16

U uredu općinskog načelnika Siniše Pavlovića u Općini Kloštar Podravski, sastali su se predstavnici HEP-a i voditelj Elektre Đurđevac Ivan Kolarić. Radna tema bila je vezana za rekonstrukciju i izmještanje električne mreže na području Općine Kloštar Podravski, a planirana dinamika radova ide svojim tijekom tako da su sudionici sastanka zadovoljni realizacijom radova. Predviđa se da bi do kraja ove godine mogla biti izmijenjena kompletna javna rasvjeta: betonski stupovi i nove rasvjetne LED žarulje.

Isto tako, načelnik Pavlović na radnom sastanku je primio predstavnike Hrvatske pošte, a tema sastanka bila je usmjerena na olakšavanje plaćanja općinskih računa na šalteru Poštanskog ureda Kloštar Podravski. Naime, radi se o računima za Grobnu i Komunalnu naknadu, a prijedlog je da općina snosi podmirenje usluga naplate računa kako bi se starijim osobama i samačkim domaćinstvima olakšalo izvršenje njihovih zaduženja.

Također, jedanaest žena ciljne skupine završava osposobljavanje i odrađuje praktični dio u Domu za starije u Koprivnici, koje će uskoro biti zaposlene u Programu ZAŽELI, „Posao i pomoć u zajednici” koje će poboljšati kvalitetu života svojim korisnicima.

Nadalje, Forum žena Kloštar Podravski uredio je javne površine u središtu mjesta, u Budančevici kod kapelice i okoliš župne crkve Svetog Benedikta i Žalosne gospe.