Održana redovna izvještajna skupština DVD-a Batinske

sij. 14

Održana je redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Batinske koju je pozdravnim govorom otvorio predsjednik DVD-a Batinske Branko Vucikuja.
Na početku rada skupštine izabrano je rukovodeće radno tijelo skupštine; za predsjednika radnog predsjedništva izabran je Stjepan Sobota, a izabrana su i dva člana radnog predsjedništva i to Marija Dautanec i Mario Vucikuja.
Skupštini su nazočili mnogi dužnosnici i prijatelji DVD-a Batinske među kojima predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar, predsjednik Općinskog vijeća Općine Kalinovac Mladen Orešić, zamjenik načelnika Općine Kalinovac Danijel Moslavac, predsjednica požarnog područja Đurđevac Marijanka Đođ, zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac Željko Gelo, predstavnik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Andrija Puhać te predstavnici DVD-a Kalinovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Lepa Greda, Ferdinandovac, Molve, Virje, Štaglinec, Đurđevac i Sedlarica.
Jednoglasno su prihvaćeni Izvještaj o radu DVD-a Batinske za 2018. godinu i financijski izvještaj, kao i plan rada te financijski plan za 2019 godinu.
Za dugogodišnji rad dodijeljeno je odlikovanje IVANU IVANOVU koji je ostao aktivan i vrijedan član društva već 50 godina, a koje mu je u ime Hrvatske vatrogasne zajednice uručio predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Goran Matoničkin.
Načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar pohvalio je rad DVD-a Batinske te obećao daljnju suradnju i potrebitu pomoć u okviru općinskih mogućnosti.
Na kraju se predsjednik DVD-a Batinske zahvalio u ime domaćina svim gostima na odazivu u nadi i želji za daljnjom suradnjom.