Župan održao prijem za počasnog predsjednika Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci Ivana Matušina

kol 19

Župan održao prijem za počasnog predsjednika Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci Ivana Matušina

U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren, zajedno s predsjednikom Županijske skupštine Željkom Pintarom, održao je prijem za počasnog doživotnog predsjednika križevačke Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Ivana Matušina, kojemu su prisustvovali i novoizabrani predsjednik Udruge Božidar Štubelj te ostali članovi.

Župan je počasnom predsjedniku Matušinu zahvalio na „dugogodišnjem aktivnom i predanom radu u Udruzi“ te na odličnoj suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, kao i predsjedniku Skupštine Pintaru, s kojim je također često surađivao kao predsjednikom ŽO HSU-a. Župan je uputio čestite i novom vodstvu, dodavši kako će i nadalje zajednički raditi na problematici važnoj za umirovljenike.

Matušin je uzvratio zahvale na suradnji, kako županu, tako i županijskim stručnim službama te je kazao kako je kroz svoj 25-godišnji rad nastojao djelovati pokretački i uključiti umirovljenike u društveni život, a posebno je istaknuo brojne ostvarene međunarodne suradnje. Zadovoljan novoizabranim vodstvom, dodao je kako će se i nadalje boriti za interese građana treće životne dobi.

Na kraju prijema, u znak zahvalnosti, župan je predsjedniku Matušinu uručio simbolični poklon, srebrnjak s likom sv. Marka Križevčanina.