Gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči u emisiji Gradske teme u našem programu

kol. 11

Na području Grada Đurđevca nastavlja se sa asfaltiranjem nerazvrstanih cesta uz sufinanciranje Grada i umanjenja obveza za komunalnu naknadu i druga davanja prema Gradu.
Početak asfaltiranja dionice od oko 1,5 km na području Belevina u vrijednosti od oko 430 tisuća kn, od čega će građani sufinancirati 140 tisuća kuna očekuje se 21.rujna, a nakon toga krenut će se i sa asfaltiranjem preostalih odvojaka u Mičetincu. Ove investicije olakšati će dolazak vinogradara i organiziranih tura autobusima do brojnih vinarija, ali će i potaknuti vinogradare da razvijaju svoju ponudu, te se možda odluče za pružanje smještaja.
Nadalje, u Ulici Đure Basaričeka, započeli su radovi u vrijednosti od oko 281 tisuću kuna, na rješavanju problema oborinske odvodnje kolničke konstrukcije.
U tijeku su radovi i u Bjelovarskoj ulici u Đurđevcu;

 

 

 

 

      1. JANČI 11.08.17

 

 

 

 

-istaknuo je gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, u emisiji Gradske teme Podravskog radija, te je naglasio kako su u tijeku i radovi u DV Maslačak Đurđevac, od kojih će većina završiti do početka nove školske godine, čime će vrtić dobiti podno grijanje, nove podove i stolariju te novu kotlovnicu.
Gradonačelnik Janči podsjetio je i da do 30. rujna traju prijave za sufinanciranje udžbenika za novu školsku godinu;

 

 

 

 

      2. JANČI 1 11.08.17