Foto radionicom, koncertom, stand up-om i Gruntovčanima završeno obilježavanje Dana Svete Ane

srp 31

Foto radionicom, koncertom, stand up-om i Gruntovčanima završeno obilježavanje Dana Svete Ane

U subotu je održana foto radionica u Svetoj Ani, najljepšem i turistički najpoznatijem podravskom selu, a koja je okupila brojne fotografa iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Fotografiranje seoskih motiva, bilogorskih brežuljaka i ljudi bilo je zanimljivo za sve okupljene fotografe.
Bilo je to druženje fotografa na vodenici, uz šum vodeničnog kola, a članice Udruge žena Svetojanke su za fotografe pripremile zlevanku koja je pripremljena u krušnoj peći iz netom izmljevenog kukuruznog brašna.
Foto radionica je održana u suradnji sa Udrugom žena Svetojanke i konjičkim klubom VIROVSKI KONJANICI iz Virja pa su se tom prilikom svi mogli provozati u fijakerima po Svetoj Ani i okolici.
U večernjim satima, kod društvenog doma, izvedena je stand up komedija “TRIPLO VE“ u izvedbi Studija smijeha, te su nastupili popularni GRUNTOVČANI koji su mnogobrojnu publiku nasmijali do suza.
Ostatak večeri Svetojančani i njihovi gosti uživali su u koncertu Franje Barića u organizaciji DVD-a Sveta Ana. Koncert je privukao mnogobrojne goste koji vole podravsku glazbu, a mnogi od njih su i zaplesali. Druženje sa Franjom Barićem trajalo je do kasno u noć.
Nedeljnom svetom misom završili su ovogodišnji Dani Svete Ane.