U Križevcima održana 1. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice

srp 21

U Križevcima održana 1. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice

U Čabrajima nedaleko Križevaca, održana je 1. sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice koju je otvorio predsjednik Zajednice Ante Sanader, a prisustvovao joj je i zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Uoči radnog dijela sjednice, zamjenik Ljubić okupljenima je uputio pozdravne riječi, poželjevši im uspješan rad i ugodan boravak u ovom kraju te je ukratko predstavio Koprivničko-križevačku županiju, dodavši kako posebno brinu o vatrogascima te im kontinuirano pružaju podršku u financijskom i svakom drugom smislu. Još je napomenuo kako je Županija najvatrogasnija u Republici Hrvatskom po broju vatrogasaca u odnosu na broj stanovnika te zahvalio svima na požrtvovnosti, sjajnoj organizaciji i angažmanu u kriznim situacijama.
Na radnom dijelu sjednice, između ostalog, usvojen je Poslovnik o radu Predsjedništva i Odbora, imenovani su zamjenici predsjednika i potpredsjednici te članovi odbora, a utvrđen je i prijedlog Sporazuma o korištenju sustava za vođenje vatrogasnih intervencija u vatrogastvu.