Trap natjecanje u Molvama

srp 12

Trap natjecanje u Molvama

Lovačka udruga „Fazan“ Molve na streljani Beljevina, održala je već tradicionalno natjecanje u lovačkoj sportskoj disciplini trap. Sudjelovale su gotovo sve ekipe iz naše županije te nekoliko iz susjednih županija
Natjecanje je službeno otvorio predsjednik Lovačke udruge i predsjednik Lovačkog saveza županije gospodin Nevenko Jakopović. Osim trapa, natjecatelji su mogli birati i druge discipline, kao što je „zec u trku“, zračna puška te dosta zanimljiva svim dobrim strijelcima disciplina „desetke pojedinačno“. Kruna svega je zadnje natjecanje za koje se prijavljuje i najveći broj pojedinaca, takozvani „fair play“.
Pobjednik u ekipnom natjecanju je ekipa LU „Jelen“ Draganovec, drugo mjesto zauzela je ekipa LU „Lisica“ Đelekovec te treće mjesto LU „Jelen“ Podravske Sesvete.
Desetke iz ekipnog natjecanja osvojili su lovci Srbljenović Kruno, prvo mjesto, drugo mjesto osvojio je Sabolić Ivan te treće Turčić Darko.
Desetke pojedinačno: prvo mjesto osvojio je Marijančić Tihomir, drugi je Horvat Dalibor i treći Grubišić Danijel.
U pogađanju zeca u trku najbolji je bio Jakopović Nevenko, drugo mjesto osvaja Brunec Dominik i treće Šuber Zoran
U disciplini zračne puške najbolji rezultat je postigao Đurišević Ivan, drugo mjesto osvaja Đuro Bukovčan dok je treći Markač Darko.
Fair playu je sudjelovalo 43 natjecatelja i najbolji je nakon dugotrajnog raspucavanja bio Srbljenović Kruno, nije promašio niti jedan golub od njih 43, drugo mjesto osvaja Vincek Davor i treće Vincek Dalibor.