Izabrano novo vodstvo Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije

srp 08

Izabrano novo vodstvo Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije

U Rasinji je održana izborna Skupština Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije, na kojoj je zamjenik župana Darko Sobota, ujedno i dosadašnji predsjednik Zajednice, podnio izvješća o radu te se članovima Skupštine zahvalio na uspješnoj suradnji i postignutim rezultatima.
Prisutni članovi jednoglasno su podržali sva podnesena izvješća, prihvatili planove za predstojeće razdoblje te u Zajednicu udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije primili i četrnaestog člana – Udrugu vinogradara i vinara Sv. Martin Kalnik.
Članovi su jednoglasno izabrali i novo vodstvo Zajednice na mandat od dvije godine. Goran Kostanjevec novi je predsjednik Zajednice, dok su za potpredsjednike izabrani Denis Maksić iz Križevaca te Marijanko Ređep iz Đurđevca. Također su izabrani i članovi ostalih tijela Zajednice.
Skupštini su, uz brojne druge uzvanike i načelnike općina, prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke županije Marijan Štimac, Krešimir Blažek ispred Županijske turističke zajednice te Suzana Operman ispred HGK ŽK Koprivnica.