Lokalno partnerstvo za zapošljavanjeodržalo je radni sastanak

lip 30

U prostorijama „PORE“ KKŽ Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije održalo je radni sastanak. Na sastanku je članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje prezentiran projekt „PARTNERSTVO ZA SVE 2“ koji će biti prijavljen na otvoreni poziv „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“, a u okviru komponente 2 navedenog Poziva.
Poziv je otvoren do 17. srpnja 2017. godine. Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti iznosi 400.000,00 kuna za projekte unutar Komponente 1 odnosno 700.000,00 kuna za projekte unutar Komponente 2 dok najviša vrijednost potpore koja se može dodijeliti po projektu iznosi 1.000.000,00 kuna za Komponentu 1 odnosno 2.000.000,00 kuna za Komponentu 2.
Intenzitet potpore po pojedinom projektu iznosi 100% prihvatljivih troškova projekta.
Prijavitelj i nositelj projekta je „PORA“ KKŽ kao Tehničko tajništvo Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije. Partneri u projektu su Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Koprivnički poduzetnik.
Na početku sastanka prisutnima se obratila ravnateljica „PORE“ KKŽ i zamjenica predsjednika Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić.
U nastavku sastanka prezentirani su ciljevi i aktivnosti projekta, ciljne skupine, planirani budžet po partnerima, kao i očekivani rezultati projekta. Projekt će se provoditi maksimalnih 30 mjeseci.