Završna svečanost osmih razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac

lip 28

Završna svečanost osmih razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac

U Domu kulture u Đurđevcu održana je završna svečanost učenika osmih razreda OŠ Grgura Karlovčana. Učenici i njihove razrednice pripremili su svečani program, a pritom su podijeljene i svjedodžbe učenicima.
Nakon uvodnog pozdrava ravnatelja Danijela Domišljanovića i gradonačelnika Grada Đurđevca Hrvoja Jančija učenici su se predstavili kratkim programom uz prezentacijske filmove svakog razreda, literarnim i muzičkim nastupima.
Na svečanosti je proglašen najbolji učenik generacije, Luka Rogoz, koji je sve razrede prošao s prosjekom 5.00, a u tijeku svog dosadašnjeg školovanja imao puno uspješnih natjecanja sve do državne razine. Gradonačelnik Hrvoje Janči, predao je učeniku generacije poklon bon od 1.000,00 kn koji je osigurao Grad Đurđevac.
Još dvije učenice, Tinu Ferenčić i Anu Mariju Đuričić, za postignuti uspjeh 5.00 tijekom svih osam godina, Grad je nagradio tabletima. U suradnji s Gradom, škola je nagradila sve odlične učenike te su uz pohvalnice dobili za poklon vrijedne knjige enciklopedijskog izdanja.
Zahvalu roditeljima, učiteljima i stručnim suradnicima u ime svih učenika, prenijela je Paula Fuček, a u ime svih roditelja zahvalila se Marina Barberic te poželjela svima puno uspjeha u daljnjem školovanju.