Teniski klub Đurđevac domaćin velikom teniskom susretu

lip 21

Teniski klub Đurđevac domaćin velikom teniskom susretu

Teniski klub Đurđevac bio je domaćin turnirima iz kalendara TSSH (teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske) u kategorijama 8 i 10 godina te su po prvi put organizirali i narančasti turnir do 9 godina. Nastupilo je preko 60 natjecatelja iz regije Sjeverozapadna Hrvatska.
U najvažnijem turniru do 10 godina svoj najbolji rezultat je ostvario Juraj Šklebar. On je nakon serije od 4 pobjede zaustavljen u finalu od Daruvarčana Dejana Radojevića. Svoj najbolji rezultat ostvarila je i Mia Robotić te je kao najmlađa natjecateljica među djevojčicama osvojila srebrnu grupu, drugu najjaču grupu u razigravanju. Prvo mjesto u zlatnoj skupini pripalo je Luciji Vidović iz Čakovca.
Nastupili su još i Lucijan Lacković koji je po prvi puta ušao u srebrnu grupu i igrao polufinale, te Marin Đapa, Damian Galjer i Ivan Jerbić. Svi su imali barem po jednu pobjedu na turniru.
Do 8 godina nastupilo je 7 najmlađih natjecatelja TK Đurđevac. U tri grupe po 6 natjecatelja, Đurđevčani su odnijeli prva mjesta u svojim grupama. Iva Kovačić, Lucian Lacković i Mia Robotić odnijeli su prva mjesta, Mateo Litvić je bio drugi te Nika Janković treća a još su nastupili i Marin Đapa i Hrvoje Baltić i svi su odnijeli barem po jednu pobjedu.
Idućeg je dana na narančastom turniru nastupilo 8 tenisača TK Đurđevac. U zlatnu, najjaču grupu probila su se 3 domaća igrača, a pobjednik turnira je bio Lucian Lacković, dok je Ivan Jerbić bio drugi, a Filip Tomrlin treći. Nastupili su još i Mirna i Marin Đapa, Dominik Mehkek, Karlo Litvić i Damian Galjer.