Otvorenje školskih sportskih terena iza sportske dvorane osnovne škole

lip 14

Otvorenje školskih sportskih terena iza sportske dvorane osnovne škole

U protekla dva tjedna nastavne godine uređeni su sportski tereni oko OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac. Obnovljena je asfaltna podloga na košarkaškom i rukometnom igralištu te je uređena dionica atletske staze u duljini od 100 metara pokraj rukometnog igrališta.
Iscrtavanjem linija tereni su u potpunosti postali funkcionalni za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture te za potrebe sportsko – rekreativnih aktivnosti.
Tradicionalnom nogometnom utakmicom učitelja i učenika osmih razreda, a prigodom kraja osnovnog školovanja još jedne generacije, službeno su otvoreni novouređeni sportski tereni. U jednoj atraktivnoj i sportski korektnoj utakmici, rezultat je bio 6:4 za učitelje. Nakon utakmice svi igrači te članovi školskih sportskih ekipa koje su ove nastavne godine sudjelovale na Županijskim natjecanjima prisustvovali su prigodnom domjenku. Domjenak je bio čestitka i nagrada gradonačelnika Grada Đurđevca Hrvoja Jančija svim sportašima za ostvarene sportske rezultate tijekom nastavne godine.