“Kukuriček” u emisiji Neki novi klinci

lip 12

Kukuriček je dječji glazbeni festival koji se tradicionalno održava u Đurđevcu svake godine u organizaciji Udruge “Kukurijek” čija je namjera poticati djecu i autore na glazbeni izričaj i time obogatiti glazbenu scenu kvalitetnom dječjom pjesmom. ”Oni koji dolaze” ovdje čine svoje prve ozbiljne glazbene korake.
Upravo je Kukuriček bio tema emisije “Neki novi klinci” Podravskog radija, u kojoj smo ugostili zamjenicu gradonačelnika Grada Đurđevca i predsjednicu Udruge Kukurijek Kristinu Benko Markovica i učenice 5.-ih razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac Lauru Kovačević i Martu Ređep, koje iza sebe već imaju nekoliko nastupa na Kukuričeku, a nastupit će i na ovogodišnjem Kukuričeku 2017.
Koji je cilj i značaj samog festivala rekla nam je zamjenica gradonačelnika i predsjednica Udruge Benko Markovica;

 

 

 

      1. Benko Markovica 12.06.17

 

 
Već 3. godinu za redom u organizaciji Udruge Kukurijek, “Kukuričeku” prethodi dječja biciklistička utrka za najmlađe Cin-Cin zajedno sa aktivnostima koje je najavila predsjednica Udruge Benko Markovica;

 

 

 

 

      2. Benko Markovica 1 12.06.17

 

 
“Kukuriček 2017.” počinje u 19 sati, 17. lipnja, u sportskoj dvorani Srednje Strukovne škole, u kojem nakon natjecateljskog dijela sa 19 pjesama, slijedi i revijalni dio i zabavni program.