Vatrogasna zajednica dobila novog predsjednika

ožu 26

Vatrogasna zajednica dobila novog predsjednika

U prostorima Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac održana je redovna godišnja i izborna skupština Vatrogasne zajednice Grada Đurđevca na kojoj su sudjelovali brojni vatrogasci, članovi zajednice, gosti iz prijateljskih i susjednih društava te predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

VZG Đurđevca u narednom će mandatu voditi, predsjednik Željko Turbelija, dopredsjednik Robert Bajsar, zapovjednik VZG-a Matija Markešić, te zamjenik zapovjednika Alen Škudar. Izabrani su i ostali članovi za upravni i nadzorni odbor, te tajnik Damir Nikša i blagajnik Andrija Puhač.

Vatrogascima okupljenim u zajednicu na dosadašnjem radu i aktivnostima u ime Grada Đurđevca čestitao je i Hrvoje Janči.

Đurđevački vatrogasci planiraju i ubuduće raditi na školovanju i edukaciji članova svojih DVD-a, boljem opremanju, sudjelovanje u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će naravno i na protupožarnoj zaštiti i preventivi.

Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili izvješća kao i plan rada za ovu godinu. Nakon održane sjednice nastavljeno je druženje uz domjenak.