Aktualnosti iz županije

ožu 15

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu KC-KŽ županije objavio je 2 javna poziva dok je 15 poziva u pripremi. To je jedan kontinuitet naglasio je zamjenik župana Darko Sobota u programu našeg radija u emisiji Aktualnosti iz županije. Rok za prijavu preostalih 15 poziva koji su u pripremi je 24. ožujka, a potencijalni korisnici pozvani su da se prijave i iskoriste značajna sredstva koja su im omogućena ovim putem.

      1. Sobota 15.03.17

-rekao je zamjenik župana Sobota.

Županija je vrlo aktivna u prijavama i apliciranju projekata na različite izvore financiranja. Tako je prijavila projekt OŠ Molve na Program podrške regionalnom razvoju. Projektni prijedlog obuhvaća rekonstrukciju postojeće škole i kotlovnice, dogradnju knjižnice i zbornice te nadogradnju spremišta na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u ovoj godini.

Na kraju gostovanja zamjenik Sobota najavio je dugogodišnju manifestaciju Dani travnjaka. Manifestacija je namjenjena poljoprivredi i poljoprivrednoj proizvodnji, ali i svima onima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

      2. Sobota 1 15.03.17

– najavio je Sobota.