Obilježavanje Dana Općine Podravske Sesvete

ruj 18

Općina Podravske Sesvete obilježila je svoj Dan Općine pa je tim povodom održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Branko Rođak nakon čega se obratio i načelnik Općine Podravske Sesvete Ivan Derežić koji je pozdravio okupljene goste i uzvanike te se osvrnuo na proteklih godinu dana. Dodao je kako je Općina uspjela završiti izgradnju komunalne infrastrukture te kako će se do kraja godine održati pregled sustava i prepumpnih stanica.

Čestitke povodom Dana Općine uputili su saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković te zamjenik Sobota koji je pohvalio rad Općine i Općinskog vijeća.

U sklopu obilježavanja Dana Općine otvorena je i izložba povodom 80 godina folklora HFD „Sesvečice“ te je održana foklorna večer u Društvenom domu Podravske Sesvete tijekom koje su dodijeljene zahvalnice članovima, sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu HFD „Sesvečice“.

Pored toga, 18. rujna će se održati i revijalna nogometna utakmica „Sesvečkih gospođa“ kao i prvenstvena nogometna utakmica između nogometnih klubova Podravske Sesvete i „Podravina 02“ iz Ludbrega.