Rukometni turnir

sij 17

Ženski rukometni klub Đurđevac ove godine slavi 30 godina svog postojanja. Obilježavanje tridesetogodišnje tradicije započinje sa Rukometnim turnirom “Prijateljstva” koji će se održati danas 17.01.2015. godine u Sportskoj dvorani Strukovne škole.

Turnir će imati i međunarodni karakter u kojem ćesudjelovati 120 rukometašica. Natjecati će se:

RK Đurđevac,
Rukometni klub Csurgo (Mađarska),
ŽRK Veliko Trojstvo i
ŽRK Kalinovac.

Cilj ovog turnira prvenstveno je druženje, da se igračice upoznaju kao prijatelji i da pokažu što znaju u rukometnom smislu, te da ova sportska manifestacija u narednom periodu postane tradicija.

U sklopu turnira odigrati će se i Utakmica sjećanja na Martina Trepoteca.

Martin Trepotec bio je jedan od osnivača Rukometnog Kluba Đurđevac, trener mlađih dobnih skupina. Utakmicu sjećanja igrati će djevojčice godišta 2000. i mlađe RK Đurđevca i ŽRK Kalinovca.

Ceremonija otvaranja započinje u 13.00 sati na kojoj nastupa Puhački orkestar DVD Đurđevac i Irena Kožar, a u 15,00 sati Puhački orkestar DVD Đurđevac nastupa zajedno sa Ivanom Senjan, a utakmice se igraju prema rasporedu;

13:20 – ŽRK Veliko Trojstvo – ŽRK Kalinovac
14:10 – RK Đurđevac – Rukometni klub Csurgo
15:10– Utakmica sjećanja na Martina Trepoteca, curice 2000 godište i mlađe ŽRK Kalinovac – RK Đurđevac
15:50 – UTAKMICA ZA 3. mjesto
16:50 – UTAKMICA ZA 1. mjesto
17:30 – Podjela pehara, zatvaranje Turnira

Pozivamo sve sportske ljubitelje da posjete ovu sportsku manifestaciju, da se prisjete jednog sportskog djelatnika. Svojim dolaskom podržite postojanje jedinog ženskog kolektivnog kluba u Gradu Đurđevcu, a Rukometni klub Đurđevac pripremio je i iznenađenje za posjetitelje.

Vidimo se 17.01.2015. godine u Sportskoj dvorani Strukovne škole u 13.00 sati.