Završili “Dani Općine Novigrad Podravski”

srp 16

Jučer u utorak, 15. srpnja, svečano je obilježen Dan općine Novigrad Podravski i blagdan župe Rastanak svetih apostola. Svečanost je započela služenjem Svete mise u župnoj crkvi u Novigradu Podravskom, nakon čega je uslijedila svečana sjednica Općinskog vijeća koju je otvorio potpredsjednik Općinskog vijeća Ivan Mičurin.

Načelnik općine Mladen Mađer u kratkim se crtama osvrnuo na sve učinjeno u prošloj godini, te planovima u narednom periodu koji su prvenstveno usmjereni na poticanje gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta na području općine. Prisutnima se obratio i počasni građanin Novigrada Podravskog, gosp. Miroslav Dorešić, a slavlju su se čestitkama pridružili i brojni gosti.

Ispred načelnika to je učinio Mirko Perok, načelnik Općine Virje, a prisutnima se obratio i župan Darko Koren koji je čestitao svim mještanima Dan općine te podsjetio da se puno učinilo za razvoj ove lokalne sredine, a to se može postići samo zajedničkim djelovanjem svih ljudskih i ekonomskih resursa kako bi Općina bila uspješna i stabilna.