“Tourphoto” u novom izdanju

srp 30

Izložba fotografije Tourphoto, kojoj su meta turističke posebnosti kontinentalnog dijela države, ove će se godine održati po osmi put, ali prema najavama organizatora iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, s ponešto izmijenjenom koncepcijom.

– Naime, koncentrirat ćemo se na Koprivničko-križevačku županiju, dakle fotografije koje su napravljene, snimljene u našoj županiji. Isto tako ćemo bitno promijeniti u tehnološkom pogledu, iććemo potpuno na internet, dakle od prikupljanja fotografija pa do izrade kataloga i izložbe, pojasnio je direktor Turističkog ureda zajednice Zdravko Mihevc.

Osmi Tourphoto trebao bi biti pozivna izložba, na koju će stići motivi snimljeni u našem kraju.

– Radovi će nam biti poslani internetom, da naše stručno povjerenstvo to ocijeni, da dodijelimo nagrade i da napravimo elektronsku izložbu, koju ćemo onda i distribuirati i medijima i na sve portale na koje najčešće idu fotografi, dodao je Z. Mihevc.

Fotografije će se koristiti i za svakodnevne potrebe Turističke zajednice županije, a direktor Mihevc je dodao da u organizaciji ponovno računaju na dosadašnje suradnike iz đurđevačkog Foto kino kluba Drava.

Lanjski pak Tourphoto nakon publike u Koprivnici imali su prilike vidjeti stanovnici Rijeke i Đurđevčani, sada je izložen u Travniku, a uskoro vjerojatno i u Novoj Gradišci.

www.radio-koprivnica.hr